Contact

Aanmelden

Denk jij dat ik jou kan helpen om te groeien naar meer geluk? Meld je dan aan! Ik neem zo snel mogelijk contact op om het traject op te starten.

Wettelijk gezien dien je voor aanmelding op de hoogte te zijn van de Praktijkinformatie, die kun je hier lezen. In de praktijk gaat het er natuurlijk om dat we goed met elkaar kunnen samenwerken.

Actuele wachttijd

Steeds meer mensen zoeken hulp bij een coach of psycholoog, omdat ze hun persoonlijke groei belangrijk vinden. In Nederland is een groot tekort aan psychologen, waardoor er vaak wachttijden ontstaan. Ook ik had in de afgelopen jaren een wachttijd in mijn praktijk. Dat vond ik erg vervelend. Vaak is het moeilijk om de stap naar hulp te zetten. Als je dan uiteindelijk de stap gezet hebt om hulp te zoeken, wil je graag snel starten. Dat begrijp ik en daarom doe ik mijn best om zonder wachttijd te werken, zodat je meteen kunt starten met jouw traject. Over het algemeen lukt me dit goed. Door de vakantieperiode duurt het op dit moment langer voordat je een eerste gesprek met mij kan plannen voor een 1-op-1 traject. Dit kan pas vanaf half/eind augustus. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst ingepland.

Bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch (0162-694879) bereikbaar van maandag tot en met donderdag en gesloten op vrijdag. De 1-op-1 gesprekken (wandelen, beeldbellen of in de praktijk) kunnen gepland worden op maandag, dinsdag en donderdag. Je kunt me mailen via elles@degeluksboom.nl

Hier vind je de route naar de praktijk in Dongen.

Corona-maatregelen

Indien je klachtenvrij bent is het mogelijk om naar de praktijk te komen. Ik heb daarvoor een aantal Corona-maatregelen getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. 

Praktijk De Geluksboom

Elles Boudewijns
Crispijnhof 23, 5101 BL Dongen
0162- 69 48 79
elles@degeluksboom.nl

Elles Boudewijns