Contact

Praktijk De Geluksboom

GROEIEN NAAR MEER GELUK

Elles Boudewijns-Peeters
Crispijnhof 23, 5101 BL Dongen
0162 69 48 79
elles@degeluksboom.nl

Aanmelden

Wil je in aanmerking komen voor vergoeding? Dan heb je een verwijzing nodig voor aanmelding.

Stuur een e-mail naar elles@degeluksboom.nl met daarin:
– voor welk programma je je aanmeldt
– wie je huisarts is
– of je wel/geen verwijzing hebt

Ik zet een online vragenlijst voor je klaar op het beveiligde platform.

Zodra ik die ingevuld terug ontvangen heb, neem ik contact op om de intake te plannen.

Geen wachttijd

Als je op zoek bent naar hulp, wil je snel ergens terecht kunnen. Dat begrijp ik. Door de vele aanmeldingen die ik ontvang, heb ik vaak toch een wachttijd. Onlangs heb ik mijn werkwijze veranderd, met als doel mensen sneller en beter te helpen in combinatie met laagdrempelig, persoonlijk contact met mij als hulpverlener. Dit doe ik door een deel van de behandeling online te bieden. Het gaat ALTIJD om een combinatie van persoonlijke gesprekken EN online behandelprogramma’s waarin je zelf aan de slag kunt gaan. Door deze manier van werken heb ik op dit moment heb ik geen wachttijd (17 februari 2020). 

wachtlijstbemiddeling

Wettelijk gezien moet ik je op het volgende wijzen. Wanneer je de wachttijd bij een psychologiepraktijk te lang vindt, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Vaak is dat niet in de praktijk waar je je hebt aangemeld, maar ergens anders.

Bereikbaarheid

Maandag10:00 – 18:00
Dinsdag8:30 – 17:00
Woensdag8:30 – 12:30
Donderdag8:30 – 14:00
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Mocht je dringend hulp nodig hebben (bijvoorbeeld in een dreigende situatie) dan kun je bellen naar je huisarts of buiten kantoortijden met de huisartsenpost.

Is mijn praktijk te ver?
Er zijn mogelijkheden voor 100% online of een dagdeel in Dongen + rest online. Ik denk met je mee over de mogelijkheden.